EMIL CERAMICA – Pločice za spoljnu upotrebu

//EMIL CERAMICA – Pločice za spoljnu upotrebu

Leti niko ne želi ostati u kući. Uprkos svim udobnostima koje naši domovi mogu ponuditi, poziv na otvoreno je neodoljiv, posebno ako imamo balkon, veliku terasu ili baštu. Koliko god već bio privlačan, izgled i pogodnost spoljnog prostora može imati koristi od dobro osmišljenog rasporeda i namještaja, u skladu s našim ličnim ukusom. Pločice od porculanskog kamena za spoljnu upotrebu izdržljiv su i odgovarajući izbor za pokrivanje ovih prostora.

.


Veliki izbor tekstura za spoljno popločavanje (drvo, kamen, beton)

Asortiman nijansi dostupnih za spoljašnju upotrebu nije ništa manje raznolik i svestran od onog za zatvorene prostore, a isto se odnosi i na efekte dekora: sve kolekcije Emilgroup pružaju široku marginu izbora, dajući slobodu kombinovanja bez obzira na izgled materijala. Bilo da je drvo, kamen (mermer ili nedovršeno kamenje) ili beton, očekivani rezultat je stilizovan i elegantan, i dolazi zajedno sa neverovatnom otpornošću koju garantuju pločice za spoljnu upotrebu u debljini od 20 mm. Uzmimo, na primer, seriju LANDSCAPE od EmilCeramice, pločice sa efektom kamena inspirisane krečnjačkim karakteristikama tipičnim za italijanske pejzaže. Četiri dostupne boje (Avorio, Sabbia, Cenere i Antracite) sadrže inovativnu SilkTech tehnologiju, koja povećava koeficijent trenja keramike kako bi mu dala protivkliznu, svilenkastu završnu obradu. Kombinacija ovih karakteristika osigurava povećanu bezbednost ako se ova kolekcija izabere, na primer, za popločavanje terasa ili staza izloženih različitim vremenskim uslovima.


Brzo čišćenje

Osim ovih zaštitnih karakteristika, spoljne pločice od keramike su lake za održavanje. Baš kao i podne obloge od porculanskog kamena razvijene za unutrašnju upotrebu, one su u skladu sa visokim standardima kvaliteta u pogledu dezinfekcije: spoljašnje pločice su takođe antimikrobne, čak i kada se koriste u velikoj meri, samo uz osnovnu negu. Pomislite na drvo: na lokacijama izloženim vremenskim prilikama poput ovih, vremenom bi istrunulo i omogućilo stvaranje gljivica. Serija VOODTOUCH kompanije Ergon lako prevazilazi kritične poteškoće prirodnog materijala koji precizno reprodukuje, dodajući sve izvanredne tehničke karakteristike svojstvene porculanskom kamenu sa efektom drveta: izdržljive daske u bojama Sbiancato, Paglia, Miele, Corda i Fumo , takođe dostupan u velikoj veličini 60X120 sa dekorom W-Cage-a sa ucrtanim linijama, i sa posebnim tehničkim detaljima posebno razvijenim za spoljnu upotrebu, za bolje prijanjanje protiv klizanja.

.