ViCLean Inovativni toaletni tuš od Villeroy & Bocha

///ViCLean Inovativni toaletni tuš od Villeroy & Bocha

Uživajte u prijatnom osećaju svežine pod higijenskim tušem uz Villeroy & Boch ViClean toaletni tuš. ViClean pruža ugodno čišćenje blagim, toplim mlazom vode, zatim se jednostavno osušite mekim peškirom ili papirom.
Nežan za kožu i higijenski. Villeroy & Boch ima higijenski tuš za vas i vaše potrebe.
Otkrijte tri ViClean modela sa elegantnim dizajnom, izdržljivim kvalitetom, vrhunskim materijalima i savršenom funkcionalnošću.

Uživajte u čistom uz ViClean iz Villeroy & Boch.

….

Diskretan i jednostavan dizajn

Najlepše stvari su često najdiskretnije. ViClean-I100 i njegova elegantna spoljašnjost krije visokokvalitetni toaletni tuš integrisan u keramiku, kako bi vam doneo nežno iskustvo sveže vode. Otkrijte prvi stilski diskretan tuš toalet.

Revolucionarni dizajn

 Bićete iznenađeni potpuno novim dizajnom toaletnog tuša. Po prvi put  cela tehnologija je integrisana u keramiku, a ne u sedište. Ovo je omogućilo da se dizajnira poklopac toaleta apsolutno ravan i linearan, čineći da se toalet za tuširanje ne može odmah prepoznati kao takav.

….

TUŠ FUNKCIJE

Inovativni HarmonicWave mlaz za tuširanje lagano se kreće napred-nazad u bočnom talasnom pokretu, pružajući vam prijatan, čist i revitalizujuć osećaj svežine.

HarmonicWave ima dodatni režimi mlaza i 5 različitih podešavanja za temperaturu, jačinu mlaza i položaj mlaznice za tuš.

SAVRŠENA HIGIJENA

Materijali i tehnologije održavaju ViClean-I 100 higijenski čistim. Integrisana mlaznica tuša za ispiranje je zaštićena od spoljašnje kontaminacije i automatski se čisti pre i posle svake upotrebe.
Glatka površina CeramicPlus koja odbija prljavštinu omogućava toaletu da se brzo i lako očisti. Tehnologija DirectFlush bez okvira i QickRelease mehanizam doprinose jednostavnosti čišćenja.

Za ViClean-I 100 koristi se samo vrhunski materijali: toalet je napravljen od visokokvalitetne keramike, daska za toalet sastoji se od Duroplasta i poklopca mlaznice za tuširanje Quaryl koji se lako čisti.

RUKOVANJE

ViClean-I 100 nikada nije biolakši za rukovanje sa samo jedanim pritisakom dugmeta na daljinskom upravljaču koji je jednostavan za korišćenje kontrola je sve što treba da uradite da biste započeli nežno pranje.
Takođe putem ViClean aplikacije za pametne telefone možete namestitii sačuvati svoja lična podešavanja.

….

….

ViClean U+

Nova dimenzija udobnosti

ViClean-U+ ima sve što biste očekivali od vrhunskog toaleta za tuširanje. Potpuno opremljen model pruža jedinstvenu udobnost i savršenu higijenu.

Njegove različite karakteristike i individualna podešavanja ispunjavaju čak i najzahtevnije standarde.

Više ne morate razmišljati o otvaranju i zatvaranju poklopca ili sedišta jer se to radi automatski ili uz pomoć daljinskog upravljača.

Pojedinačni korisnički profili se mogu sačuvati, a zatim opozvati pritiskom na dugme.

Toaletni tuš će vam takođe obezbediti suptilno noćno svetlo, podesivo grejanje sedišta, automatsko usisavanje mirisa, kao i sušač toplog vazduha za udobno sušenje na odabranoj temperaturi.

Vazdušni mlaz za tuširanje, koji vas nežno čisti veoma mekom vodom mlaznica, vrhunac je ovog toaleta za tuširanje.

Takođe putem ViClean aplikacije za pametne telefone možete namestiti i sačuvati svoja lična podešavanja.

Tehnologija DirectFlush bez okvira u kombinaciji sa materijalima koji odbijaju prljavštinu i samočistećim mlazom za tuširanje osigurava da toalet ostaje higijenski čist.

….

….

ViClean L

ViClean-L se može pohvaliti savršenom ravnotežom estetike i funkcije. Inspirisan konturama lista, modernog dizajna se harmonično stapa sa bilo kojim dizajnom kupatila, stvarajući elegantan vrhunac. Individualno podesivi toaletni tuš i funkcije udobnosti obezbeđuju optimalno pranje i higijenu, dok istovremeno pružaju prijatan osećaj.

….

SAVRŠENA HIGIJENA

ViClean-L se može pohvaliti jednostavnim čišćenjem i inovativnom higijenom, delimično zahvaljujućina visokokvalitetnom mlazu od nerđajućeg čelika,sedište sa antibakterijskim premazom, toalet DirectFlush bez okvira sa CeramicPlus površina.

Mlaznica za tuš se čisti automatski sa posebno jonizovanom vodom pre i posle svake upotrebe.

FUNKCIJE TUŠA

Vrhunac je prošireni panoramski mlaz za tuširanje sa podesivom širinom mlaza za savršeno pranje. Brojne druge funkcije tuširanja učiniće da se osećate sveže. Takođe možete podesiti temperaturu vode, jačinu mlaza i položaj mlaznice za tuširanje kako bi odgovarali vašim ličnim potrebama.

RUKOVANJE

ViClean-L pruža mnoštvo korisnihkarakteristike – u rasponu od integrisanognoćno svetlo do podesivog grejanja sedištapreko do sposobnosti spasavanja pojedincakorisnički profili.

Svim ovim karakteristikama se može upravljati putem daljinskog upravljača ili putem ViClean aplikacije za pametne telefone.

….