EMIL Tele Di Marmo ONYX

//EMIL Tele Di Marmo ONYX

….

Tele di Marmo Onyx slavi zavodljivu lepotu oniksa: njegov intrigantan providan kvalitet, bogati, kontrastni providni slojevi i beskonačne promene u tonu.
Kolekcija predstavlja pet keramičkih mermera koji ne samo da otkrivaju tajnu lepotu prirode, već i teže savršenstvu i jedinstvenosti umetničkog dela.
Tele di Marmo Onyx predstavlja još jednu važnu prekretnicu u Emil keramičkim tekućim estetskim studijama posvećenim najfinijim i najdragocenijim mineralima, bezvremenska ikona elegancije koja prevazilazi hirove mode.

….

Veličanstvenost velikih formata naglašava duboko usađene šare i hromatsku raskoš pet izuzetno prirodnih referentnih materijala, prerađenih i kalibrisanih u svakom detalju.

Varijacije nijansi i transparentni efekti koji su tipični za oniks su slojeviti ispod površine, za prefinjen trodimenzionalni utisak. Zahvaljujući svojoj izuzetnoj ravnini i potpuno ujednačenoj završnoj obradi ogledala, Tele di Marmo Onyx je sofisticirana i raskošna kolekcija keramičkog mermera, predodređena da izdrži test vremena.

Raznovrsna i dostupna u širokom rasponu veličina, ova kolekcija nudi arhitektama i dizajnerima enterijera jedinstveno i dragoceno estetsko nasleđe koje jasno prenosi karakter svakog stambenog prostora, ali i većine komercijalnih prostora.

….

….

….
….

….

….
….

….
ONYX IVORY

Vrhunska čistoća Onyx Ivory otkriva se u zamršenom kaleidoskopu svetle nijanse u rasponu od bele do boje slonovače: suptilne promene tona koje daju površini adelikatan utisak kretanja.

….
….

….

….

….

….
ONYX PINK

Od belog do rumenog, obuhvatajući takođe koralno ružičaste nijanse bogatije, šarolike providne slojeve koji sijaju kroz: Onyx Pink je sofisticiran i prefinjen.

….

….

….

….

….
ONYX GREEN

Svetlije varijacije nijansi presecaju zelenu pozadinU, prateći površinu.

Veliki i raznobojni, mineralni umetci Onyx Green cvet sa kristalima u rasponu od ledeno sive do boje rđe.

….

….

….

….

….
ONYX BLUE

Oniks plava otkriva višeslojnu boju, spektar koji se vrti oko delikatne bledo plave. Suprotstavljanje svetle i tamene nijanse stvara utisak raslojenosti materijala ispod površine.

….

….
….

….
….

….

….
ONYX BLACK

Raskošan i spektakularan, Onyx Black izgleda da ulazi u nedokučive dubine materije.

Nijanse bisera, slonovače i rđe izlaze iz crne boje koja se čini da je bez dna u tačkama, pojavlju je se  kao misteriozno lepi fosilni minerali.

….

….

….

….

….

….

….

….