O NAMA

/O NAMA

                                                                      Primna Zemun

Preduzeće Primna d.o.o., sa sedištem u Ivićevoj 8, u Beogradu – Zemun, bavi se uvozom, izvozom, veleprodajom i maloprodajom vodovodnih armatura i opreme za kupatila. Dodatna delatnost preduzeća je uslužna delatnost održavanja i servisiranja armatura potrošača čiji proizvodni program zastupa na tržištu. Preduzeće u svom sastavu ima dva maloprodajna objekta kao i veleprodajnu mrežu od preko sto kupaca na teritoriji Srbije. Zbog velikog učešća na projektima Primna d.o.o. postaje glavni licencirani distributer GROHE baterija i početkom 2012. godine otvara GROHE izložbeni salon za područje Adrija regije kao i odeljenje za pružanje usluga projektovanja enterijera i eksterijera. Osmišljen da zadovolji potrebe naših stručnih partnera, GROHE centar pruža pogodno mesto susreta za arhitekte, dizajnere, investitore kao i krajnje kupce.

Za proizvođače koje zastupamo obezbeđujemo sve informacije, prezentacije, tehničke podatke kao i ateste za artikle koje zahtevaju investitori.

Primna d.o.o. nudi svetske poznate brendove, kvalitetne proizvode kao i uslugu ugradnje i održavanja istih, pored toga nudi konsultacije i usluge projektovanja enterijera i eksterijera.

Matični broj: 20604247

PIB: 106450895

Tekući račun: 250-1650000215770-66